en mor och dotterdag – fylld av kärlek, rapsfält, solsken och sång

140517_77Min dotter och jag har spenderat några timmar tillsammans. Vi har fotograferat rapsfält och varandra…. vi har varit i Smygehamn, njutit av havsluften och pratat om livet och sådant som pågår och händer …. vi har pratat om kärleken, solskenet och sommaren. Att ha en dotter i sitt liv är lyckosamt, vackert och unikt! 140517_222_redigerad-1 Maken och sonen är bortresta hela helgen för att spela Chess Challenge i Copenhagen, de har far och son tid och finaste och jag passar på att njuta av mor och dotter tid…. 140517_4 Jag går igenom dagens bilder, ler och funderar, analyserar och gör urval, monterar och fotoredigerar – fångar flera ögonblick i ett genom att använda mig av lager på lager tekniken. Skapar nya uttryck och intryck. Just det, här är en bild på oss båda 🙂 140517_88 Idag var det en bra dag!

18 svar på ”en mor och dotterdag – fylld av kärlek, rapsfält, solsken och sång

  1. Vilket fint inlägg. 🙂 Jag blir berörd. Kanske för att jag känner igen mig vad gäller mor och dotterrelationen. Kanske för att dina vackra bilder talat till mig. Jag är i alla fall berörd. 😉

    • Tack, vad roligt att du gillar mina fotografier 🙂
      Ska strax hälsa på din blogg 🙂
      Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *