Funderingar och lördagsvila

Tack alla ni som tittar in här varje dag. Trots min tillfälliga tystnad. Den senaste veckan har varit sprängfylld av allt och ännu mera. Skrev just ett långt inlägg som jag valt att inte publicera. Jag har så mycket att säga men inte just här och nu… Inte just idag.

Men blogga vill jag. Skriva och fotografera.

140614

140614 1

Idag har jag mest softat. Vilat i trädgården, på den här fina filten. Viftat på tårna. Ätit lite godis och kakor.

Jag har massor av funderingar kring läraryrkets olika sidor och roller…

Tre arbetsdagar kvar och sen semester.

140614_1

Jag har druckit kaffe och funderat.

140614_2

 

140614_3

10 svar på ”Funderingar och lördagsvila

 1. Jag anar men kan inte säkert veta vad du tänker och känner. Att reflektera är bra. Att välja och fatta beslut är också bra. Det sistnämnda är ibland svårt. Är det där du är? Att välja och fatta beslut? Det går att välja om…
  En skön dag i din trädgård…kaffe o liten kaka…gott!
  Kram, Gunilla

  • Du har helt rätt i att jag reflekterar, dels över situationen som råder och sådant jag inte kan styra över mer än till viss del. Jag kan dock vara öppen med att jag har bestämt mig för att stanna kvar på min arbetsplats, trots all stress och press – så tycker jag rysligt mycket om både mina elever och kollegor. Och jag tänker att det finns många positiva ”ting” som jag kan bidra med där – bara jag får det utrymme jag behöver.
   Tack för dina fina kommentarer 🙂 Kram Christina

 2. Ja min rubrik var väl trevlig att läsa sådär i morgonkaffet, ha ha!
  Att få tid att tänka över allt i lugn och ro, det måste man emellanåt. Svaret kommer att komma till dig, vänta bara…
  Kram!

 3. Det är gott att du vill vara kvar i kaoset. Tack för din finfina kommentar. Läste den till morgonkaffet idag.

  • Jag har nog aldrig längtat så här intensivt efter en semester 😉 men snart är den här. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *