Konsten att njuta av semesterdagar…

140621_2

”Planet” har gått in för landning och jag befinner mig alldeles i början av ljuvliga semesterdagar. Jag har påbörjat semesterstädning. Lediga dagar i nystädat hem känns ju så mycket fräschare. Jag röjer och fixar. Organiserar om bland sådant som samlats på hög och pyntar med nyplockade blomster – vackra blommor som sprider väldoft i varje hörn…

Myser med min kära make. Lyssnar på ”dancing in the moonlight”.

140621_1

140622

Och idag förbereder huset för smarrig söndagsmiddag och quiz 😉 tillsammans med barnen.

140622_1

 Tack för alla era fina kommentarer och överaskande mail 🙂 Jag kommer att svara så snart jag landat ordentligt, och jag kommer att summera läsåret…. måste bara bearbeta händelserna själv först… det är så jag fungerar 😉 Tanken föregår (oftast) alltid handlingen.

Önskar er alla en finfin dag!

 

 

 

 

4 svar på ”Konsten att njuta av semesterdagar…

    • Ja, det är skönt att städa ut allt gammalt som ligger och skräpar i hörnen.
      Och en paus med en svängom i trädgården piggar upp den där städningen 🙂
      Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *