Om att känna sig fin i håret… en helt vanlig måndag

Jag har varit hos frisören…140623_1

egentligen var det bara de slitna topparna som skulle klippas… men vid något tillfälle har jag avslöjat att jag gillar flätor och kanske är det just därför som Ann-Marie brukar överraska mig med att göra någon form av flätad frisyr.

140623_7

Idag åkte jag hem med denna konstfulla frisyr, en frisyr som fick mig till att längta efter att gå på bal…  Jag blev så pepp på att gå på bal att jag drog på mig min gamla balklänning – bara för att för att få se helheten med fin frisyr tillsammans med galaklänning.

140623_4

Ja, tänk att så här kan det bli hemma hos mig. Jag åker iväg till Ann-Marie på Hårateljén för att klippa topparna och några timmar senare har jag hunnit med en hel massa ärenden och rätt vad det är – så lyssnar jag på opera, klär jag mig i balklänning och tänker att livet är allt bra fint ändå.

140623_5

Ha det gott, kära läsare 🙂

 

 

16 svar på ”Om att känna sig fin i håret… en helt vanlig måndag

 1. Låter alldeles ljuvligt med galaklänning på en måndag. Livet borde onekligen bjuda på fler tillfällen att använda galaklänningar. Om inte så duger en måndag och en tjusig frisyr som en utmärkt anledning. Kramar Liza

  • Ja, fler tillfällen för galaklänning skulle välkomnas av mig 🙂 Älskar fina klänningar 🙂
   Kram Christina

  • Tack 🙂 Det var ett spontant infall – bara för att det fanns tid och en klänning. Men visst är det på sätt och vis en dröm allt det där lekfulla som bara blir… när jag kryddar livet 🙂
   Kram Christina

 2. Det var inte dåligt att klippa topparna och få en sådan fin frisyr – jättefin. Att du sen dessutom toppar med en vackr balklänning, gör inte saken sämre…vilken skön måndag

  Kram Kajsa

 3. Så fina bilder på dig och vilken härlig spontanitet! Det är precis så man ska göra – följa lusten! Vad är inte en bal på slottet (hemma hos dig), om inte underbar!
  Kram på dig!
  Gunilla

  • Tack 🙂 Ja, en lugn och trivsam bal på mitt alldeles eget lilla Versailles 😉
   <3 Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *