– Let Me Take You to my Tower, Babe

140717_1

Akrylmålning, 30×30 cm. Titel: Let Me Take You to my Tower Babe.

Jag, fortsätter måla på temat schackspel och en hel sagovärld av de mest förunderliga berättelser utspelas i mitt inre. Berättelser som jag bara måste utforska genom att måla. Det har blivit en hel serie av sådana målningar de här dagarna – så varsågoda, här får ni se ytterligare en ny målning. Tänk, det kanske blir en utställning till ändå… nu när jag äntligen både har tid och har kommit igång med måleriet igen.

Och Tack så hjärtligt för all positiv feedback jag fått på mina målningar. Positiv feedback värmer, speciellt nu när jag står här i min ensamhet och målar… medans maken min befinner sig i en helt annan del av landet…

 

2 svar på ”– Let Me Take You to my Tower, Babe

    • Åh, vad glad jag blir och smickrad! Visst kan jag tänka mig att sälja målningen, sänder dig ett mail.
      Vi höres!
      Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *