Sommarflärd och en favorit…

140715

Häromdagen när jag åkte in till Malmö för att köpa målardukar blev det ett spontanbesök in på Malmö Modernas utställning – i den här outfiten.

140715_2

Vit scarfs med svarta rosor, enkel plommonlila jumper som lyses upp av mitt ”farmorshalsband”.

En favorit i min garderob är den här kjolen som jag använder till både vardag och fest. Kjolen är svart med gräddvita kritstrecksränder och foder med gräddvit spets.

De blommiga stumpbyxorna lyfter heta outfiten och gör den sådär blommig och lekfull som jag kände för att vara just den här dagen. På fötterna bar jag ett par ”ryggvänliga” sköna skor med stötdämpande klack. För mig är det viktigt att skor känns bra att ha på sig.

140715_1

Och , just det, det är ju fredag så trevlig helg på er! Själv har jag nästan tappat kollen på veckodagarna…nu när jag har semester, är gräsänka och bara tar dagarna som de kommer. Känns så skönt att tid för att måla och bara vara… Ha det gott 🙂

6 svar på ”Sommarflärd och en favorit…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *