Dagens outfit

140802_11

En läsare frågade efter ett inlägg med ”dagens outfit” och eftersom jag tyckte att det var ett gulligt önskemål, nappade jag direkt på förslaget. Men nu är vi i Cambridge  och jag har inte stativet med mig, så jag fick helt enkelt be maken att fotografera. Känns lite märkligt det där att posera när någon annan håller i fotograferandet…

Idag har jag en klädsel lämpad för dagens Cambridgeväder som är omväxlande regnigt, molnigt och i nästa ögonblick tittar solen fram för att i ett tredje ögonblick skina så starkt att det känns som tropisk värme…

Idag bär jag en korallröd tröja, blommig kjol, blå strumpbyxor, promenadvänliga sneakers och svart väska som vid fotoögonblicket inte gick att knäppa eftersom jag precis köpt en jättegullig barnbok som är lite större än väskan min. Boken har fantastiska illustrationer och handlar om två katter i Cambridge, men den skriver jag mer om en annan dag. Ha det gott 🙂

140802_9

 

16 svar på ”Dagens outfit

 1. Så gin du är! Här ii Sverige råder värme så här är det kjol utan tajts eller kortbyxor som gäller. I alla fall för mej som är på Gotland.
  /P

  • Tackar, nu är jag tillbaka i Sverige och även om det nyligen regnat så är det minsta sagt varmt fortfarande 🙂

 2. Så snygg och fin du är. Din stil är personlig och fin. Gillar den för det är DU tycker jag. Du passar i den.
  Ha en jätteskön söndag nu.
  Kramar från mig!

  • Jag har också haft en ”svart och vit period”, men en dag slog det över till färgstarkt 🙂
   Kram

 3. Å vad jag blir glad att du gjorde en Outfit of the day! Det är verkligen läcker färg på din tröja! Är det någon speciell affär du köper dina kläder i?

  Kram Gill

  • 🙂 Min favoritinspiration är NoaNoa, älskar den stil de förmedlar med sina kläder. Men jag köper såklart i andra butiker också. Mixar ofta och använder samma typ av kläder i många olika varianter tillsammans med nya matchningar. Går på färg och känsla när jag gör mina val. Köper aldrig något som är obekvämt, kläder ska kännas bra att ha på sig. Köper heller inte nya kläder sådär jätte ofta, investerar i sådant jag verkligen vill ha och tar väl hand om mina kläder. Passar ofta på när det är rea 😉

   Ha det bra! Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *