med ett sound av drömmar, fjärilar och planering av en kulturnatt…

140902

Lååång dag…. Lyssnat på en salig textmix –  av allt möjligt och omöjligt … Undervisat…planerat och organiserat, nystat upp röda trådar i röda garnnystan, deltagit i möten, träffat intressanta människor, lyssnat, pratat, lyssnat… planerat happenings för kulturnatten på orten där jag bor…

Sprungit rakt in i framtiden. Antagit en utmaning… bara för att jag gillar att utmana mig själv – utvecklas. Resa. Flyga. Samla på mig erfarenheter. Berikas.

Inom en vecka eller två kommer jag att berätta –  men först måste jag själv smaka på orden, finna musiken och det rätta soundet…. och sist men inte minst Unna mig några timmars skön sömn. Fjärilar i magen och fjärilar ”all over the place” tär på krafterna.

Må väl!

8 svar på ”med ett sound av drömmar, fjärilar och planering av en kulturnatt…

  1. Hoppas att det blev god nattsömn – inte helt lätt när pirrande fjärilar tar plats i kroppen! Men fjärilar brukar ju vara vackra så…
    Nyfiken i en strut är jag…ser fram emot när du är redo att berätta mer! Du verkar upprymd…uppfylld!? Härligt!
    Kram, Gunilla

    • Jadå, några timmar här och där blir det, men nog skulle det vara fint med några flera vilotimmar ändå…
      Kram Och ha en finfin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *