Sköna klackskor som får fotstegen att kännas som en dans…

141019

Helg, sköna helg…

Idag har min dotter och jag varit på shoppingtur…och jag som egentligen var på jakt efter fler polotröjor, en varm vinterjacka och promenadskor…kom hem med ett nytt lite höstigare läppstift och ett par fina klackskor. Skor med klackar som får fotstegen att kännas mjuka och sköna, även om jag har en kotpelare som ”trasslar till sig” ibland… för mig är det superviktigt att de skor jag bär är bekväma, och helst ska de vara snygga också.

Vi har fikat och bubblat på om allt möjligt och omöjligt omöjligt…. haft kvalitetstid och tid att prata.

Handlat mat och lagat till en riktigt delikat saffransfisksoppa och vitlöksbröd. Mysigaste söndagsmiddag med hela familjen, plus min pappa och brorsan…

och nu måste jag ha lite sömn… är galet ”trött” och behöver buffra ny energi inför arbetsveckan som väntar. Önskar er alla en fin kommande vecka!

 

 

14 svar på ”Sköna klackskor som får fotstegen att kännas som en dans…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *