en överraskning..

141020

Vi har vansinnigt mycket i skolans värld…och då piggar det upp med en gåva i ”postfacket”. En rad/dag sen är det lov – står det på lappen. Jag funderade på att äta upp allt direkt för att se om det snabbare skulle bli lov då, men så funkar det ju inte…

Nästa vecka har vi ”ledigt”, men många av oss kommer troligtvis att arbeta ändå… Undrar om givaren visste att Lindts choklad är en av mina favoriter… så himla gott. Och idag ska jag njuta av rad två. En kopp kaffe och en bit choklad. Gott ska det bli 🙂

Vem gåvan kommer från, det vet jag inte. Jag har mina aningar men inget svar. Hursomhelst så var det en fin gest och uppiggande överraskning 🙂

 

5 svar på ”en överraskning..

 1. Så gulligt! En fin vän du har, även om det är en hemlig vän …

  Jag var på chokladprovning för några år sedan. De sa att om man inte har råd med den allra finaste och dyraste Cacao-chokladen så är Lindts choklad ett av de bättre alternativen bland de billigare. Skulle vara bättre kvalité än de mörka Premium och Marabou i alla fall, som de sa då.
  Minns att det var en hel vetenskap det där med Cacaobönan och hur den odlades och hanterades … 🙂
  Kramis

  • Ja, verkligen gulligt! Sådant som värmer.

   Och gott med Lindt 🙂 Mycket godare än Marabou som jag inte längre äter alls, tycker mest att Marabou smakar socker…
   Ha det fint!
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *