Lucka 15: En bild på en person som får dig att skratta, Lucka 16: En selfie/ett självporträtt du tagit i år och Lucka 17; En bild från i höstas som ger dig höstfeeling

Jag säger inget så har jag inget sagt, men här gäller det att vara effektiv. Därför öppnar jag inte bara en lucka utan flera på en gång. Och för att dagens lucka ska komma överst börjar jag med Lucka 17: En bild från i höstas som ger mig höstfeeling. Den här bilden säger en hel del om mina upplevelser i höst. Jag låter bilden tala för sig själv. Ni får gärna kommentera och berätta hur just ni tolkar bildspråket.

141023_5

Från höstbild och lucka 17 stegar jag mig raskt tillbaka till lucka 16 och 15. Lucka 15 fungerar samtidigt som en Lucka 16,  eftersom den är tagen av mig och eftersom jag själv är med på bilden är den till hälften en selfie 😉 Och bakom lucka 15 finns en bild av min kära man som jag tycker om att skratta tillsammans med.

141130_1

Sådärja, detta är vad jag kallar effektiv lucköppning. Och dessutom därmed världens nästan… längsta rubrik (men bara nästan).  Pepp och hurra! Jag deltar fortfarande i Emily Dahls julkalender och länken finner ni som vanligt här 🙂

10 svar på ”Lucka 15: En bild på en person som får dig att skratta, Lucka 16: En selfie/ett självporträtt du tagit i år och Lucka 17; En bild från i höstas som ger dig höstfeeling

 1. Högtflygande planer tog fart under hösten! Men egentligen är det nog ingen tolkning för du har själv berättat om dem. När jag ser bilden så tänker jag ”uppe i det blå”!

  Kram

 2. Härlig bild på din man o du ,-) att kunna skratta tillsammans med någon, är värt mycket om inte allt! ,-)
  Bra med selfie`s ,-))
  Den första bilden ”höst”
  Det syns att du gillar hösten, ser den som ”ett nytt kapitel” ingen ångest för att sommaren tagit slut, utan nu fortsätter livet på ett annat sätt, vilket kan vara minst lika bra. Det är min uppfattning om bilden ,-)
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

 3. Tolkning…sommar som övergår alltmer i höst. En något allvarsam Christina tittar fram i lövverket, för att få perspektiv på det hela. Se det hela ovanifrån!
  Ni är så fina ihop…lev, skratta och älska!
  Kram, Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *