Lucka 20; En bild från ett äventyr du gjort i år

140729_14 red_ckc

Ett av de mest spännande äventyren jag gjort under detta år handlar om bildredigering. Jag har alltid uttryckt mig i olika former av bild, men det här året har jag utvecklat en uttrycksform inom fotografi och bildredigering som jag trivs särskilt bra med.

För mig är bildredigering som att skapa poesi, fast istället för att pussla ihop olika ord så pusslar jag ihop bilder som förstärker varandras innehåll och skapar en berättelse.

Just det, detta är fortfarande ett inlägg i julkalenderanda á la Emily Dahl. Pepp och hurra! 

 

3 svar på ”Lucka 20; En bild från ett äventyr du gjort i år

    • Det här kan man göra alldeles själv på sin kammare. Det handlar om att se de där fototillfällena och att sedan leka vidare med sina fotografier i Photoshop. I år känner jag att jag hittat en uttrycksform som passar mig särskilt bra, jag njuter av att leka med mina bilder i bildredigeringsprogram och då känns det lite som att resa på ett äventyr. Kram

  1. Intressant med bildredigering, man kommer liksom till en högre höjd. Små, små detaljer kan förbättras typ. Eller bara som att beskära. Bilden synns ju klarare på skärmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *