Lucka 7; En bild du tagit själv som du tycker mycket om

 

140417_2 k

Dagen lucka innehåller en bild skapad av två bilder jag tagit. Fotografiet är taget utanför Göteborgs konstmuseum. Jag och kidsen reste dit under påsklovet för att kolla in utställningen om svenskt historiemåleri. Jag tänker att bilden visualiserar vår fina dag tillsammans. Besöket förde samman mina barns  historieintresse med mitt intresse för konst och det var så fint att vi alla tre var lediga samtidigt och kunde åka iväg på en spontanutflykt över dagen. Dagen blomstrade!

Morgondagens lucka 8; en bild från i år som bäst beskriver din vardag.

Pepp och hurra – detta är en lucköppning i Emily Dahls julkalender

26 svar på ”Lucka 7; En bild du tagit själv som du tycker mycket om

 1. Ps. Kom på att berätta att det inte går att klicka sig in på din sida i kommentaren hos mig. Jag går, måste gå till ett tidigare inlägg, kommentar. Varför??
  Men det funkar ju så här också.

  • Märkligt, om det bara gäller en kommentar så kan det ju vara att jag skrivit in någon bokstav fel eller något…
   Tur att du hittade hit i alla fall.
   Kramar

  • Hmm, nu är det förstås mina barn som syns på bilden 😉
   Jag står ju bakom kameran och fotograferar.

   Kramar

 2. Ha haaa…nu funkar det. Jag kom in!
  Jag har också stavat fel en gång och undrade varför jag inte fick en enda kommentar 🙂

  Ha det så bra du kan i höst-vinter-grå-diset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *