Lucka 6: En bild från en resa du gjorde under året

141206

Bakom lucka 6 gömmer sig en Resa till Cambridge. På bilden syns jag utanför The Fitzwilliams konstmuseum som jag besöker minst en gång vid varje besök…utställningarna som visas där är till största andelen fasta så jag vet exakt i vilka rum godbitarna hänger. Fotografiet av rosorna tog jag i Cambridges finaste park som heter The University Botanic Garden.

Det jag gillar med Cambridge är den historiska arkitekturen som rymmer ett enormt kunskapskapital genom alla sina universitet. Miljöerna är både spännande och inspirerande att vistas i.

De senaste somrarna har min make och jag besökt Shakespearefestivalen, då spelas teaterföreställningarna upp i de vackra collageträdgårdarna och det är alldeles magiskt. Föreställningarna börjar alltid på kvällen och under föreställningens gång hinner det skymma och bli mörkt. Ljusspelen som skapas av spotlights mitt i den blomstrande naturen är helt otroliga. Som publik väljer man själv om man vill sitta på en stol eller på en medhavd filt i gräset, och man tar med sig mat och bubbelvin som man dukar fram i pausen. Utomhusteater i denna miljö är enligt mig, Mysfaktor på hög nivå!

Imorgon är det dags för Lucka 7: En bild du tagit som du själv tycker mycket om

Pepp och hurra för Emily Dahls julkalender!

16 svar på ”Lucka 6: En bild från en resa du gjorde under året

  1. Dit skulle jag gärna åka, gillar ju konst.
    En utomhusteater på det viset förstår jag , det måste vara helt magiskt! ,-)
    Ha det fint KRAM från mig, Primrose ,-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *