Lucka 9; En bild från din arbetsplats/skola

141209

Jag kör vidare med Emily Dahls julkalender, och Lucka 9 innehåller en bild från min arbetsplats/skola. Min arbetsplats är en skola och på dörren till bildsalen hänger den här bilden.

Nu är det så, att jag inte brukar skriva om mitt arbete men här kommer ändå en ytterst kort resumé. Läraryrket är fantastiskt roligt, men extremt krävande. Min bildlärartjänst innebär undervisning av 16 olika klasser från årskurs 3-9, vilket innebär att jag har 16 olika pågående projekt igång varje vecka eller rättare sagt 17 projekt eftersom jag även  är mentor. Varje vecka undervisar jag totalt ca 332 elever……332 helt olika personligheter med olika behov och förmågor att både förstå och lära känna ………

Och på fredag ska alla betyg vara klara så just nu är det extremt bråda dagar i skolans värld. Kursplaner ska följas, riktlinjer ska följas, mål ska uppnås, toppas, utvärderas, elevarbeten ska analyseras, bedömmas och granskas….. Tiden räcker aldrig till, and I Say, No More, så har jag inget sagt.

I morgondagens lucka 10; En bild på ditt favoritplagg just precis nu

Pepp och hurra! Vill du vara med i Emily Dahls julkalender?

10 svar på ”Lucka 9; En bild från din arbetsplats/skola

 1. Jag tror alldeles bestämt att du ger allt som bildlärare. Lika säker är jag på att du är en stor inspirationskälla för dina elever. Det utgår jag ifrån med tanke på alla fina bilder och texter som du presenterar här på din blogg!
  Men det är många elever…låter lite väl många i mina öron!
  Snart lite julledigt och återhämtning.
  Kram, Gunilla

  • Jag nog försöker jag inspirera så många jag kan. Men det tar på krafterna. Nu vill jag ha jullov;)

   Ha det fint! Kramar

 2. Det var mycket att hålla igång med o ordning på.
  roligt ämne men förstår att det är krävande även om du har härliga elever.
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

 3. Det var verkligen en hel del elever att hålla reda på! Själv undervisar jag i bild i åk 4-6 samt i svenska i samma årskurser. Jag behöver alltså inte sätta så många betyg denna termin men det tar sin tid ändå…

  Ha en kreativ och bra dag 🙂

  • VAd kul att du också undervisar i bild 🙂 Jag har ju också behörighet att undervisa i svenska, så då har vi en hel del gemensamt.
   Ha det gott! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *