Lucka 10; En bild på ditt favoritplagg just precis nu

141210_3

Valet är favoritplagg är enkelt. Klänningar! Långa klänningar, korta klänningar, blommiga klänningar, mönstrade klänningar. Idag hade jag den här mönstrade i blå och svarta nyanser. Svart polotröja och en svart kofta. När det gäller smycken använder jag oftast samma pärlörhängen som på fotografiet… och idag min farmorsmedaljong.

141210_4

Jag tycker om att ha blommor i väskan och bär ofta med mig böcker om konst. Idag hade jag ett flätat ljusbrunt skärp om midjan… Återigen har jag fjärrKontrollen i min hand.

141210_5

Tycker om mina skor med blå sidenband och idag var det kallt så det blev dubbla strumpor, ett på blå strumpbyxor och ett par svarta knästrumpor.

141210_2Det här fotografiet tog jag vid halvsextiden imorse strax före det att jag skulle köra till jobb. Jag packar väskan med blomster, fyller bilen av musik, och mina tankar upptas mestadels av estetik….

Vill ni också vara med i Emily Dahls julkalender så kolla in reglerna här, pepp och hurra!

16 svar på ”Lucka 10; En bild på ditt favoritplagg just precis nu

 1. Vilken snygg klänning! Klänning är för övrigt mitt favoritplatt också. Jag tycker det är smidigt, skönt och snygg att bära. Förr hade jag mycket kjol men det har jag inte längre.

  ´Trevlig torsdag!

 2. Snygga du!
  Jag har också börjat tokälska klänningar. Jag köper en så snart jag ser en som det står Susan på. Jag gillar kjol också men har svårt för att hitta några Susankjolar just nu.

  Kraaam

 3. Såå fin du är! Jag älskar också klänningar men har varit dålig att använda det på sistone, jag är en byxtjej för jag vill ha fickor. Alla klänningar med fickor går hem 🙂
  Kram
  Ingela

  • Jag har faktiskt några klänningar med fickor och det är bra i skolans värld där man måste ha nycklar med sig överallt.
   Önskar dig en finfredag :)Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *