Ur högtalaren ljuder, – I live for the weekend, baby…

141227_3

Tid och lediga dagar tillsammans är livet. Vi trollar fram en skatt. Skatten är en skogspromenad med fikastund. Vi dricker varm choklad när snöflingorna dansar en stillsam balett.

141227_2

141227_4

Skatten är att återvända till en gunga i skogen bara för att få gunga när snön faller, när luften känns klar och när naturen sveps in i ett filter av kristallvita gnistrande snöflingeskimmer … 141227_1

Känns Fint att ha tid för att Andas. Tillsammanstid. Tid för kärlek. Tid för att socialisera. Tid för allt det där nödvändiga, praktiska som ska ordnas för att livet ska fungera.  Fylla på energidepåerna, styrkeboosta kropp och själ, städa och skapa trivsel och arbeta sig nedåt i önskelistorna för ”attgöragrejorna”. Använda ledig tid för att ge utrymme att komma i balans med tillvaron. Jag tycker om balans och jag tycker om att må bra.

MåBraTid-helt enkelt.  Den var välkommen. –  Hur gör ni för att må bra och skapa balans i tillvaron?

Jag önskar er alla massor av fina vinterdagar, solsken och sång!

 

20 svar på ”Ur högtalaren ljuder, – I live for the weekend, baby…

 1. Jag gör som du Christina – allt det som du så fint har beskrivit i ditt inlägg! Och att vistas i naturen och gärna ha med något varmt…det är balsam för kropp och själ!
  Tycker om det lekfulla i dina foton…sitta på en filt mitt i det kalla…och sätta sig på en gunga! Inget av detta som vi vanligtvis förknippar med vinter!
  Härligt!
  Kram, Gunilla

  • 🙂 Hmmm, det har du rätt i. Jag tänkte inte på att man vanligtvis inte förknippar detta med vintern… jag är nog ganska lekfull 😉

   Snöflinge- och lekfulla Kramar Christina

 2. ÅH va härligt, vilka bilder, det gör mig så glad att bara titta på dom, du lever!
  Det gör inte alla. Jag har också sinnet kvar att göra det annorlunda, fast dom senaste veckorna har jag inte mått så bra inom mig.
  NU ska det ändras, jag får återkomma till dina härliga bilder för pepp.
  VARM KRAM Primrose ,-)

  • Åh, Tack! Ja, jag är en sådan som uppskattar livet så mycket jag kan, kanske beroende på allt jag gått igenom… Livet är värdefullt!
   Sänder måbra ljus till dig via cyberspace och hoppas att du mår bättre.

   Snö- och solskensKramar

 3. Just nu läser jag böcker som inte riktigt hunnits med underterminen. Sedan blir det också många promenader för som hundägare kommer man liksom ut 😉

  Kram

 4. Brr vad kallt det ser ut på första bilden med filten på backen men också väldigt mysigt med varm choklad. Vem har hängt upp gungan i trädet, vet ni det? Den har vääääldigt högt uppsatta grenar iaf. Haha. 🙂

  Om du gillade julkalender som Emily Dahl hade på sin blogg under december månad så vill jag tipsa dig om min fotoutmaning 2015.
  Den är uppbyggd på samma vis men under ett helt år istället. En dag i veckan, valfri, så lägger du upp en bild som passar till veckans tema på din blogg och/eller instagram.
  All information om fotoutmaningen 2015 och varje veckans tema hittar du på den här adressen.
  http://louiseiturkiet.blogg.se/2014/december/53-veckors-fotoutmaning.html

  Ha en bra Tisdag och god fortsättning på nya året.
  Kramar Louise

  • Ja, vem som hängt upp gungan har vi också funderat över, och framförallt hur den personen kom upp till de där grenarna, att klättra verkar lite vanskligt. Hursomhelst är jag tacksam över att gungan hänger där! Sååå mysigt!

   Tack för tipset om fotoutmaning, jag tittar in på länk senare ikväll..
   Ha det fint! Kramar Christina

  • Mmmm, det låter underbart…. att bara vara och göra det som faller en in just då, skogspromenader och något kreativt är så fint att pyssla med.

   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *