Jag ser fram emot att möta våren i Lund

150131_3

Jag har fått ett glädjande besked och nu Ser jag fram emot Våren. Jag ser fram emot att möta just denna våren i centrala Lund. Jag ser fram emot att se Magnoliaträden spricka ut i blom på Lundagård. Jag ser fram emot vårens nya utmaningar. Jag ser fram emot mitt nya arbete som gymnasielärare i svenska på en skola i centrala Lund. Ser fram emot att ha promenadavstånd till konsthallen, skissernas museum, kulturen, fikastunder på Patesseriet, kurslitteratur i AF-borgen, stadsbiblioteket, de små lokala gallerierna och allt annat smått och gott som Lundastad delar med sig av. Goda nyheter är goda nyheter!

Önskar er alla en riktigt toppenfin helg <3

150131

20 svar på ”Jag ser fram emot att möta våren i Lund

 1. Våren i Lund är en vacker vår! Grattis till din nya tjänst. Att undervisa i svenska tycker jag är mycket givande. Detta läsår har jag bara svenska och bild och det passar mig alldeles utmärkt!

  Lycka till!

 2. Härliga bilder. Så kul ,Grattis ,-)))
  Det låter ju himla mysigt allt det där! Glad blir jag för din skull ,-))))
  Ha en härlig Helg! KRAM KRAM Primrose ,-)

  • Magnoliafotografier kommer att dyka upp här på bloggen så snart de knoppas … fast det dröjer nog någon månad till 😉
   Kram

 3. Har inte varit här förut; bara slank in.
  Det låter som om du vunnit en jackpot!
  Vilken underbar framtid som väntas dej! Grattis1

 4. ÅÅ du- jammen fick jag sköna inre bilder av din beskrivning av våren och de detaljer du beskriver 🙂 Glädje i orden, mellan orden! Nya jobbet …
  Magnolia Christina!
  Stor kram och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *