dagens bild…

150311_5

Det här är dagens bild. Den avslöjar en fika på Lunds mysigaste café, klädinköp från en av mina favoritbutiker och blomstrande vintergäck som lyser upp i staden likt små solar… Tänk så vackert det kan bli. När hela världen spricker ut i ett grönskande fält…och det faller små vintergäck ur molnen och ned på vår jord…

Jag njuter och det är Vår.

12 svar på ”dagens bild…

  1. Det är riktigt roligt att titta in här och se vad Du har hittat på för spännande.Det är roligt att det tar en stund att se alla detaljer i många av Dina bilder.Kul och spännande!

  2. En härlig bild på många vis 🙂 Nu hoppas jag på mer sol så att vi kan njuta av våren. En försiktig strimma anas här bakom hustaken…

    Kram

  3. Våren är den allra bästa av årstiderna om du frågar mig. Att få se de små små musöronen på lövträden och buskarna, en liten tussilago, vitsippor, ja när naturen vaknar till liv. Då vill jag stoppa världen litet, men har inte lyckats med det konststycket – än i alla fall! 😉

    Önskar dig en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *