Köpenhamns opera firar 10 år, när vi firar 25…

150607red_1

Vardagen är tuff och betygspressen höll på att gå mig på nerverna…

Mitt i denna intensiva period lever jag mitt liv och firar 25 års äktenskap med världens underbaraste man. Vi träffades för lite mer än 27 år sedan och för 25 år sen gifte vi oss. Detta firade vi med att besöka operan i Köpenhamn. Vi såg Siciliansk vesper av Giusseppe Verdi, blev fullständigt tagna av scenografi och kostym…för att inte tala om musiken. Tonerna sökte sig rakt in i hjärtat… och föreställningen var strålande.

Länk finns här för den som vill kika Siciliansk vesper av Giuseppe Verdi

Nu är det måndag. Veckan som väntar kommer att bli intensiv, men jag vaknar med musik i mitt hjärta…och jag kastar mig rakt in i veckan med en glupande aptit på livet, konsten och framtiden.

 

 

14 svar på ”Köpenhamns opera firar 10 år, när vi firar 25…

 1. Vilken härlig start du får på veckan med den inställningen, det gillar jag. Grattis till era 25 år som gifta. Lycka till nu med allt du har framför dig innan sommarlov.
  Kram

 2. Det borde faktiskt inte vara lärarnas uppgift att sätta betygen. Det blir ju lite som att sätta betyg på sig själv.
  25 år är inte illa.Grattis!

  • Ja, men där sa du något som gav mig en tankeställare, Helst vill jag ge alla A eftersom jag tycker om mina elever men så måste jag ju förhålla mig till kursmålen och vad skolverket säger… följa riktlinjer och sådant annars kunde vi likagärna avskaffa betygssystemet. Jag följer riktlinjer…även när det blåser. och ibland är det tufft.
   Kram

  • Tackar! Egentligen var det den 2 juni som var vår dag men firandet förflyttades som sagt till igår.
   Tack <3 och kram

  • Tack!
   Ja, egentligen skulle vi varit där över helgen men jobb och sådant kom emellan så det blev att vi åkte dit över dagen. Tur att vi har så nära till Köpenhamn. Fint var det iaf 🙂

   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *