Årets bröllopsfest

150816_5

Vi har varit på en helt fantastisk bröllopsfest och vilken entré brudparet gjorde. De kom körandes till festen på brudgummens gamla moppe. Nyvigda, glada och kära. De var så himla fina och jag gillade Annas personliga stil med blå ballerinakjol och gräddvit top.

150816_7

Och vilken fest! Vi var 120 gäster! och de flesta av oss dansade långt in till sena nattetimma…. Det blev tom lite liveunderhållning när Oscar och hans syskon bjöd upp brudgummen att lira trummor. Utgångspunkten var att bröderna hade spånat kring vilken låt Christian skulle skriva om han skulle författa en låt till sin Anna… och det blev Per Gessles, Tycker om när du tar på mig.

150816_8

Den här festen var sannerligen ett uppfriskande inslag i vardagen och det var så himla roligt att få vara med och fira deras dag!

 

14 svar på ”Årets bröllopsfest

  1. Bröllop är alltid glada och roliga tillställningar! Jag gillar såväl fortskaffningsmedel som brudens kläder.Personligt och lite annorlunda.

    Kram och ha en bra start på veckan!

  2. Det låter som ett annorlunda bröllopspar, som inte följde traditionerna… Sådant gillar jag. Fina ser du ut… ialla fall bruden… brudgummen har hamnat i skymundan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *