Konstminglar och känner energin!

Helg, underbara helg! I konstens tecken…

Helgen har varit händelserik och fylld av fina upplevelser. Vi firade GALLERI KVIS 10-årsjubileum med en mingelkväll för KVIS medlemmar. Kika gärna in på galleriets blogg så får du se några bilder av de magnifika konstverk som visas, plus att ni får en resumé av kvällens händelser. Tre mycket skickliga konstnärer var inbjudna, Lage Pergon med sina magnifika skulpturer i form av träd, Colinette Hammar med sina fantastiska fotografier och Hélen Phan som formger miljöer för offentliga platser. Kvällen inleddes dessutom med levande musik av Cicci Lánden.

Jag har tillbringat ännu en helg på galleriet och just denna helgen har varit fantastiskt givande och inneburit möten med intressanta personligheter. Jag fick dessutom massor av inspiration och några tips som kanske kan ta experimenterandet med min fotografering till nya marker. Känner mig så inspirerad och sugen på semester så jag kan få sätta igång med skapandet!

Må väl <3

Christina Karlsson

 

10 svar på ”Konstminglar och känner energin!

  1. Det låter fantastiskt. Ibland behövs lite input för att komma igång. Och snart har du väl ett långt och härligt sommarlov framför dig som bara väntar på att din kreativitet ska blomma ut för fullt.
    Önskar dig en fantastisk vecka.
    Kram

    • Ja, jag har exakt 8 arbetsdagar kvar och därefter ska det målas och fotograferas och experimenteras så det står härliga till!

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *