Vardagen är en bergochdalbana av ups and downs, men ibland är det fredag och ”friday is still my tieday”!

Jag stiger oftast upp i ottan, helt enkelt därför att jag gillar det lugn som råder de där timmarna när de flesta människor fortfarande ligger och sover. Jag tycker om att dricka mitt kaffe i lugn och ro, läsa, fundera, blogga, planera, jobba, eller vad som faller mig just där och då i den värdefulla morgontimmen när allt fortfarande är lugnt.

Igår var det fredag och på fredagar brukar jag ha slips. Inte alltid, men oftast. Det har helt enkelt blivit en lekfull och festlig fredagsmarkör för min del, och jag väljer min fredagsslips med omsorg. Igår letade jag till och med fram ett par matchande skor.

Nu har det hunnit bli lördagsmorgon, jag njuter av mitt morgonkaffe och har ännu inte tagit beslut om hur dagens outfit ska te sig. På dagens agenda finns en hel del trevligheter inbokade.

Hoppas att ni alla får en underbar helg!

Christina Karlsson

 

 

10 svar på ”Vardagen är en bergochdalbana av ups and downs, men ibland är det fredag och ”friday is still my tieday”!

 1. Du klär i slips.

  Morgontimmarna är guld värda.
  Tycker oxå om att rå om morgonen innan andra vaknat.
  Göra det jag brukar i lugn och ro.
  Se dagen sakta vakna till liv.

  Hoppas du får en riktigt underbar helg!
  Kram

 2. Jag tycker det är sp roligt att du markerar, om inte annat för dig själv, att det just är fredag. Men jag tror att alla som ser dig (alltså inte bara på fredagarna då…) blir glada både över din fredagsslips och det där ”lilla extra” som jag tror du bidrar med. Och det helt oavsett dag-
  Hoppas du haft en bra och rolig helg och också kunnat vila lite.
  Kram!

  • Tack! Vad fint skrivet. Det stämmer så väl att jag gör vad jag kan för att förgylla vardagen och jag har en önskan om att sprida glädje omkring mig.

   Må väl och ha en fin söndag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *