Fjortonde luckan i julkalendern

Det är många broar som ska klaffa och ännu flera bollar som ska hållas i luften, därav lucköppningens fördröjning.  Oavsett hur mycket som ska göras så är min morgonstund helig. Jag tänder ljus, dukar fint, dricker kaffe, äter en god och nyttig frukost, lyssnar på musik,  planerar min dag, packar min väska och rustar mig för dagens utmaningar.

”Let´s be Careful out there !”

Christina Karlsson

 

4 svar på ”Fjortonde luckan i julkalendern

  1. Att ta det lugnt på morgonen, hinna tänka igenom dagen, duka fint och äta en god frukost ger ju en bra start på dagen. Nog så viktigt! Antar att du är inne på upploppet nu i jobbet men att inte själv öka takten är viktigt.
    Kram och trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *