Gott Nytt År!

År 2017 närmar sig sitt slut, och jag känner tacksamhet över året som har varit.

Om jag ska nämna vad jag känner mest tacksamhet över så hamnar mina barn överst på listan. Båda är ambitiösa, engagerade, empatiska, och världens finaste människor. Barnen är ljuset och blommorna i mitt liv <3 På samma lista finns självklart utrymme för min man som är kärleken i mitt liv <3

Idag är det nyårsafton och den firar barnen på sina håll. Jag och maken kommer att vara här hemma och fira in det nya året tillsammans med våra bästa vänner. Fotografiet på blommorna i detta inlägg tog jag nu på morgonen, och de kommer att pryda kvällens dukade matbord.

Jag ser fram emot ett festligt nyårsfirande, samtidigt som det är många tankar som passerar i mitt inre.

Känner självklart även tacksamhet över mitt lilla utrymme här i bloggsfären: Över alla  kontakter med er läsare, kontakter med andra bloggare och följare. Ni är helt fantastiska!

Avslutningsvis vill jag önska er alla ett riktigt Gott Nytt Nyårsfirande!

Christina Karlsson

 

8 svar på ”Gott Nytt År!

 1. Tack för du delar dina fina tankar och vad som är viktigt öfr dig och den tacksamhet du känneer. Just slutet på ett år för ju ibland med sig lite funderingar.

  Nu är nya året här och jag hoppas att ni tillsammans med goda vänner fick ett fint slut på det gamla. Vill tacka dig för ett fint bloggår 2017 och önska dig ett riktigt Gott Nytt År. Och nu är 2018 här. Ett bra år blir det.
  Kram!

  • Ja tack. Det blev ett fint firande och gästerna stannade till kl 5 imorse.

   Tack själv för ett fint bloggår, nu ser vi fram emot 2018!

   Kram

 2. God fortsättning och tack för ett fint bloggår! 🙂
  Vackra rader om din familj och så underbart det är att se sina barn växa upp till empatiska och ansvarsfulla människor! <3
  Ser av raderna här ovan att det blev en lång och trevlig nyårsafton. Vi firade som du vet i Wismar, men kom hyfsat i säng, då vi for hem redan på nyårsdagen. Inte mindre trevligt ändå. 🙂
  Kram, Gunilla

  • God fortsättning till dig också kära Gunilla!
   Följde din Wismarresa på Instagram och där såg det ut att vara fint.

   Ha det fint veckoslut!
   Kram Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *