Sjunde luckan i julkalendern

Vi, min dotter och jag förgyller vardagen med en kväll i julens tecken. Julmusik i bakgrunden, findukat bord med mat som hör julen till. Därefter varm choklad med vispgrädde, lussekatt och pepparkakor.

Därefter blev det pepparkaksbygge. Vi utgick från en färdig byggsats som vi satte ihop och dekorerade. Taket var trasigt så det fick vi laga, sockret ville fastna i stekpannan och glasyren rann iväg så det uppstod lite bonusmönster på vårt hus men roligt hade vi, och pepparkakshus blev det.

Må väl och ha en fin dag!

Christina Karlsson

 

 

8 svar på ”Sjunde luckan i julkalendern

  1. Så juligt och fint, mysigt.
    Pepparkakshuset blev fint,-)
    Mysigt med julen, tända ljus och lyssna på julmusik, har inte kommit igång så mycket själv ännu ,-)
    Ha en härlig Helg
    KRAM Primrose ,-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *