Skidåkning i Jämtlandsfjällen, orkanen Cora och nu tillbaka i jobb

Vi har tillbringat de senaste dagarna i Jämtlandsfjällens idylliska Åre. Idyllen förvandlades till något helt annat när orkanen Cora drog in med sina stormvindar. Vi kom hem på natten mellan söndag och måndagen igår som dessutom var min första arbetsdag. Mer om resan följer, nu dags för morgonkaffe och därefter årets arbetsdag nr 2 🙂

Må väl!

Christina Karlsson

11 svar på ”Skidåkning i Jämtlandsfjällen, orkanen Cora och nu tillbaka i jobb

  1. Blåsigt intåg i nya året vad det verkar. Hoppas att det resterande blir spännande men kanske lite mindre äventyrligt. 🙂
    Efter lång ledighet är ”vardagslunken” ganska välkommen kan jag tycka.
    Ha en fortsatt fin januarimånad.
    Varm kram från Mia

  2. Vad trevligt med ett besök i Åre, men givetvis utan storm. Hoppas ni fick några fina dagar. I Åre har jag varit en hel del förr om åren så det blir lite av ett återvändande att komma hit igen med dig.
    kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *