Upprymd och förväntansfull

Livet är ett långt lärande och jag lär mig nya saker hela tiden. Jag är mitt uppe i de sista korrekturläsningarna av utförandet på min diktbok som snart kan skickas iväg till tryckeriet. Allt tar längre tid, är krångligare och kräver mer arbete än vad jag tänkte mig från första början. Lyckligtvis så har jag två erfarna bokutgivare som hjälper mig med tekniska detaljer, och den hjälpen är guld värd.

Bilderna i detta inlägg bjuder på ett smakprov. Bokens titel ser ni på översta bilden, och ett litet utsnitt ur bokens innehåll kan ses på bilden här nedanför

Upprymd och förväntansfull <3

Christina Karlsson

14 svar på ”Upprymd och förväntansfull

 1. Ja, verkligen roligt och spännande att invänta och se det färdiga resultatet! Förstår att det ligger en hel del arbete bakom. Gott att få lite hjälp, det behöver vi alla ibland!
  Lycka till!
  Kram Gunilla

 2. Väldigt vackert! Och vilket otroligt arbete detta måtte vara och en spännande resa. Fint att få hjälp och jag kan förstå att den behövs.
  Stort tack för smakprovet och jag tyckte mycket om det.
  Kram och jag önskar dig en fin helg.

 3. Det är vackert när gamla drömmar blir uppfyllda. Lycka till med slutfasen. <3 Glöm inte att låta "andra" titta på texten ordentligt. För det första man blir blind på är ögonen. Betydligt lättare at hitta fel hos andras texter. Inte elakt skrivet. Författaren vet "vad som ska stå i texten" efter "hundratals läsningar" och missar lätt sina egna småfel.
  Kram Bosse

  • Tack för tipset. Det där känner jag igen. Jag har lusläst min text och trodde inte att det fanns fler felaktigheter kvar, men det visade sig att min ”korrekturläsare” hittade ett och annat som jag missat.
   Börjar kännas som om boken aldrig blir klar….

   Ha det fint! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *