”I have a Party In my Head”

Vilken känsla! Igår bar det av till Halmstad Arena för att kolla in konserten med Per Gessles Roxette. Och vilken konsert! Stämningen var på topp och Per Gessle berättade bland annat om hur det gick till när han skrev låten Joyride. Han vaknade upp en morgon och fann en lapp som hans dåvarande flickvän och nuvarande fru hade skrivit. På lappen stod det någon i stil med Godmorgon din tok, jag älskar dig…och det blev inledningen ”Hello, your fool I Love You”. Tänk vad kärlek kan inspirera <3

Konserten var glad, livfull, känslig och fantastik på många vis! Men självklart så kommer Roxette aldrig att bli desamma utan Marie Fredriksson som är en oslagbar sångerska/artist. Därför var det ett bra stilgrepp att Helena Josefsson inte ens försökte imitera Fredriksson, utan att hon istället hade rustat sig med en helt egen stil. Låtarna hade dessutom fått ett litet annorlunda sound.

Helgen som helhet har bjudit på så mycket mer… mer om det i kommande inlägg, men om ni vill veta mer kan ni alltid kolla in på min andra hemsida, christinakarlsson.se

Tillhör du också en av oss som genom åren lyssnat till och sjungit med i Per Gessles musik, genom Gyllene Tider, Soloplattor och Roxette?

Christina Karlsson

 

 

9 svar på ””I have a Party In my Head”

    • Ja, Per Gessles toner är något vi i vår generation vuxit upp med. Underbara låter <3

      Kram och fin start på din vecka också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *