Andra luckan i julkalendern

Idag är det den första advent och julskyltning på orten där jag bor. Jag planerar för en dag på galleriet och inleder med att uppdatera sociala medier med dagens öppettider och lite info om vår samlingsutställning. Min bok ingår i installationen Bokprat och jag har ju dessutom inkluderat mitt hjärtas galleri på första versraden i kapitel sju. Vad vore väl livet utan konsten, estetiken och naturen som källa för rekreation…

Stiger upp i ottan, tänder första ljuset och njuter av en kopp kaffe. Det var länge sedan jag kollade på någon serie eller film men nu när det börjar bli mörkt och kallt infinner lusten sig, lusten för att se på film och serier. I morse passade jag på att kolla in årets julkalender och efter dagens avsnitt kan jag bekräfta att jag troligtvis kommer att följa, Storm på lugna gatan.

Nu ska jag ge mig ut i dagens adventsbrus…

Må väl och ha en fortsatt fin adventshelg!

Christina Karlsson

10 svar på ”Andra luckan i julkalendern

  1. Vad trevligt att traditionen med din kalender fortsätter. Tack för dagens fina titt. Ska också komma ihåg att se tv kalendern i kväll.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *