Modevärldens största ikon

Mademoiselle Coco och kärlekens doft, är en bok jag ser fram emot att läsa.

Jag fick boken i födelsepresent och sedan dess har jag längtat efter lästid. Nu är lästiden på gång, och i skrivande stund njuter jag av den där upprymda förväntansfulla känslan som infunnit sig. Ni vet det där ögonblicket när man sitter framför sin favoritmaträtt men ännu inte har smakat. Känslan när man vänder och vrider på tallriken för att spana in hur maträtten ser ut från olika vinklar, när man andas in doften, greppar tag i en gaffel och bestämmer sig för att det är dags att hugga in. Jag ska bevara den där känslan i några timmar till, dagen har en agenda, men ikväll när jag kommer hem då ska det läsas. Å vad jag ska njuta av att läsa om Coco Chanel, en av 1900-talets största modeikoner.

Har du någon bok som ligger och väntar på att bli läst?

<3 Christina Karlsson

10 svar på ”Modevärldens största ikon

 1. Vilken härlig känsla du bär inom dig, hoppas boken håller måttet.
  Jag har flera böcker som ligger och väntar men ingen särskild som pockar på uppmärksamhet!

  Kram och ha en fin dag!

 2. Verkar vara en intressant bok! En stark affärskvinna med stil och elegans!
  Så härligt din beskrivning låter… om att dra ut på det, innan du börjar läsa! förstår precis känslan!
  Har reserverat två böcker på biblioteket… den ena lär jag få vänta länge på. Står som nummer 55!!!
  Önskar dig en skön lässtund!
  Kram Gunilla

  • Ja, den här känslan gillas 🙂
   Nu blir jag oerhört nyfiken, vilken bok är det som är nr 55 i väntlistan? Det måste ju vara en dröm för en författare! så många som vill låna och läsa ens bok <3

   Ha en fin torsdag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *