Utflykt och trädgårdspromenad…

Jag älskar den här årstiden när hela världen spricker ut i blom. Igår när vi var på utflykt med eleverna fångade jag den här vita nyponrosen på bild. Det blev en härlig dag!

När jag kom hem inspekterade jag trädgården för att se vilka nya blommor som är på gång och jag fann en vit jasminbuske i full blom.

De vita doftpionerna blommar.

De rosa pionerna blommar.

De rosa rosorna blommar.

De senaste veckorna har jag knappt hunnit vara i min trädgård. Nu längtar jag efter kommande semester med tid att mingla runt i trädgården, bara hänga med mina blommor, läsa, fotografera och skriva fler dikter.

Vad längtar du efter?

Christina Karlsson

10 svar på ”Utflykt och trädgårdspromenad…

 1. Jag ser fram emot en sommar då alla mina barn bor på samma ort så att vi kan umgås mycket, ha grillkvällar och bara njuta av sommaren.
  Det jag längtar efter är att jag ska ha mer ork och energi och att min utmattade kropp och utbrända hjärna ska bli frisk.

  Kram och ha en fin dag!

 2. Härligt att bara kunna strosa kring i trädgården.
  Förstår att du ser fram emot semestern.
  Här i Wales har det bara regnat och regnat i flera dagar, så inte så kul att var ute.

 3. Din trädgård verkar vara en underbar sådan fylld med olika sorters blommor. Pioner är magiskt vackra och jasmin doftar fantastiskt – särskilt på kvällen.
  Förstår att du längtar efter ledigheten… under de sista arbetsdagarna minns jag hur trött jag kände mig… tanken var… ”inte en dag till!”
  Då kommer det väl en och annan ny dikt ifrån dig här på bloggen. Kanske det mynnar ut i en ny bok!?
  Jag ser fram emot lite av varje…. små utflykter, att vara med familjen…en liten resa till Norge, sol och lite värme tack!
  Kram Gunilla

  • Idag vaknade jag upp till semester med blandade känslor…trädgården, ja den är underbar.
   Ny bok finns i mina tankar…
   Kramar

 4. Just nu längtar jag till torptrappan och fågelsången. Men också efter att få sätta igång och förbereda en utbildning jag ska hålla i höst. Har varit på kurs och fått så mycket inspiration och ideer.
  Kram
  Kersti

  • Vad spännande det låter med en ny utbildning, älskar kunskapsutveckling och blir genast nyfiken på vad det kan handla om.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *