Målning pågår…

Efter flera års uppehåll i akrylmålandet så är jag tillbaka. Målar för en Svedalakonstnär, tillsammans med vänner jag lärt känna genom galleriet, idag var första kurstillfället och jag känner mig laddad med massor av ny energi. Känns skönt att som omväxling få vara elev, och bara njuta av att någon annan planerar och håller i trådarna. Ett traditionellt landskap är på väg att ta form och jag har en plan för nästa steg.

Må gott och njut av dagarna som passerar!

Christina Karlsson

17 svar på ”Målning pågår…

  • Tack 🙂 Den är inte klar ännu, jag ska måla dit en midsommarstång. Jag kanske lägger in en bild till när den är klar så ni får se arbetsprocessen 🙂

   Kram och fortsatt fin vecka.

 1. Åh, det här var roligt att se! Visste inte att du målar på det sättet också! Men du är ju en konstnärssjäl! Du får visa det färdiga resultatet… tycker om den lite dämpade färgskalan! Lite hösttoner i den…
  Trevlig helg!
  Kram Gunilla

 2. Roligt att ha ett intresse som kan upptas igen. Ska bli roligt att se då du har den klar.
  För länge sedan målade jag tavlor på kvällskurs med oljemålning, både med pensel och kniv, med det intresset har nog svalnat.
  Trevlig helg!

  • Tack! Den kommer, målar bara på den en gång i veckan så det tar nog en stund innan den är klar 🙂

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *