7 svar på ”Nittonde luckan i julkalendern

 1. Vi har dragit ner radikalt på antalet julkort via posten. Inte för att vi inte vill, utan snarare för att alla omkring oss också gjort det.
  Men än så länge både skickar vi till några, och får från några. Brevlådan har inte varit helt tom på julkort. Det finns fortfarande människor som jag inte kan nå på annat sätt, framför allt de äldre.
  Men så lite kort som i år har det nog aldrig varit, vare sig ivägskickade eller mottagna. Jag bjuder istället på den digitala varianten med mitt eget skapade julkort, via mail, på blogg och andra forum. Har gjort ett nytt nästan varje år sedan 2012.
  Inte riktigt detsamma som med analoga kort, men är kanske något man måste acceptera. Genom att göra mitt eget skapar jag ändå en känsla för det som kan vara en god ersättning för det som är på väg bort …
  God Jul och Gott Nytt År
  Julkram från mig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *