Artonde luckan i julkalendern

Kommer hem och finner hemmet belamrat med flyttkartonger som förvandlar ett vackert julpyntat vardagsrum till en kubistisk röra… tanken på att det bara är några dagar kvar tills vi ska fira julafton placerar den här storyn inom spektret surrealism…den dramaturgiska modellen befinner sig i upptrappningsskedet, och jag skulle må bra av semester, skulle helt enkelt behöva tid för att röja upp i den här röran. Helst före julafton….

Emelie flyttar hit under några månaders tid och med tanke på att hon tidigare bodde i en tvårumslägenhet så har hon samlat på sig en hel del grejer. Det känns gott att ha henne här <3, men det kommer att ta ett tag att klura ut vart vi ska förvara alla dessa flyttkartonger med grejer.

Nåja, sista arbetsdagen för detta året närmar sig och med tanke på att allt är relativt så är det gott om tid kvar innan julafton. Hela fem dagar!

fortsättning följer…

Må gott!

Christina Karlsson

6 svar på ”Artonde luckan i julkalendern

 1. Fem dagar är ju en jättelång tid. Vem vet. Det kanske förlängs till fem år. Det kommer säkert att bli bra. Sköt om dig. Här är det också någon som räknar ner till jullov.
  Kram från Gotland

 2. Ja, stök, bök och gemenskap! Inte helt lätt när barnen flyttar hem igen och samtidigt gott att kunna hjälpa dem. Det löser sig…
  Snart jullov Christina… så skönt och välförtjänt!
  Passar på att önska dig och familjen en riktig God Jul!
  Kanske vi hinner ”ses igen”, innan tomten kommer…
  Kram Gunilla

  • Det finns något vackert i allt, tom ett kaotiskt och rörigt hem kan vara vackert om man zoomar in på rätt detaljer… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *