Tjugofjärde luckan i julkalendern

Bakom den tjugofjärde luckan gömmer sig en väl genomtänkt julklapp, Nattmusik för dagsländor, av Eva-Stina Byggmästar (2019). Jag älskar hennes poesi <3 Hon skriver lekfullt och allvarsamt på en och samma gång genom att leka med ord, ordkombinationer och genom att skriva det oväntade. Jag ser fram emot att öppna boken och resa iväg på en oväntad resa tillsammans med Eva-Stinas ord.

Må gott och ha en fortsatt fin julhelg!

Christina Karlsson

10 svar på ”Tjugofjärde luckan i julkalendern

 1. Vilken fin bok! Stort tack för tipset! En bok jag också tror jag skulle ha stor behållning av.
  Hoppas att du har en fina juldagar och jag önskar dig en God Fortsättning.
  Kram

 2. Det lät som en intressant bok.
  När min läsning fungerar igen (någon gång i framtiden) kan det vara bra att ha lite lästips till hands.

  Ha en underbar fortsättning på julhelgen!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *