Tjugotredje luckan i adventskalendern

Under december har det sålts en hel del böcker som ska ges bort i julklapp. Jag blir lika upprymd och glad varje gång det händer en av mina böcker. Målet är att mina haikus ska nå ut till så många som möjligt. Ute må vara mörkt och kallt, då kan det kännas gott att värma sig med och uppleva en smula sommar via, Våra andetag andas haikusommar. Uppföljaren är påbörjad och befinner sig i utvecklingsstadiet så jag hoppas innerligt att jag lyckas få den klar för utgivning nästa år. Fortsättning följer….

Imorgon är det julafton, så dagen lär jag ägna åt juliga förberedelser. Mat och julgotter ska lagas till, dukningen förberedas och ikväll ska vi ha en lille julaftonsmiddag tillsammans med kidsen. Någon gång under dagen anländer sonen från Karlskrona och dottern är redan på plats.

Julhelgen 2019 är här, så nu kör vi! Må gott och ha en underbar och God Julhelg <3

Christina Karlsson

8 svar på ”Tjugotredje luckan i adventskalendern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *