Tolfte luckan i julkalendern

I år placerade vi granen mitt i rummet så att det ska finns gott om plats för att dansa kring vårt julträd. De första julklapparna är inhandlade, julen närmar sig med stormsteg , julstämningen sprider sig och granen doftar alldeles underbart.

Ha en fortsatt fin tredje advent!

Christina Karlsson

10 svar på ”Tolfte luckan i julkalendern

    • Tack, ofta ställer man ju granen på samma ställe från år till år, men i år förnyade vi oss med central placering 🙂

      Må gott!

  1. Doft av gran är alldeles speciellt …
    Ja, dagarna ”springer” nu. Det är något charmigt, tycker jag, över pyssel och lagom med bryderier inför stundande helger. Känns bra också med en liten ”check-på-den” vad gäller ”att-göra-listan”. Viktigast ändå att göra i sin egen takt och framförallt att göra så man känner blir bäst.
    Varm kram mitt i advent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *