en kollagevägg

130127_3

Så här ser väggen framför mitt skrivbord ut just nu, som ett litet collage med almanacka, ett konstverk och en anslagstavla med små speciella bilder och texter… Lite rörigt, men trivsamt är det. Rummet börjar ta form så smått.

Idag är en sådan dag då jag skulle behöva kunna klona mig mellan 10 och 12, vet ännu inte hur jag ska lösa den saken. Hela dagen är full av föreläsningar och seminarier och någon rast lär det knappast bli, så vi får väl se hur jag ska lösa detta på bästa sätt. Känner mig trött innan dagen ens har börjat, gillar inte alls sån här stress och känslan av att – nu sitter jag här samtidigt som jag skulle suttit i ett annat rum.

4 svar på ”en kollagevägg

  1. Man hör att du umgåtts med Tedde precis iaf 😉 hihi. Iom det här med kloningen:)
    Men du kan ju tänka dig hur jag känner det med alla mina krockar i schemat..

    • Hej min kära blomma! Jag förstår att det känns tufft för dig med alla krockar i ditt schema, du har ju fler sådana än vad jag har. Håll dig uppdaterad med vad som händer när du inte är där så brukar det ordna sig! Tack för att du kommenterar:) Färggladaste Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *