första fikan…

130104Himla mysig shoopingtur och sen fika hos dottern i hennes lägenhet. Tänk att mitt lilla barn vuxit upp och flyttat hemifrån, känns så magiskt och lite läskigt på samma gång. Jag som är van vid att koll på allt och alla här hemma tvingas släppa taget litegrann…. 😉  och inse att både sonen och dottern är vuxna. Jag är en stolt förälder som känner mig trygg med vetskapen att varje generation faktiskt blir smartare än sina föräldrar (teorier jag kan styrka via forskaren Säljö). De är båda rustade för att stå på egna ben. Samtidigt inser jag att oavsett hur gamla de blir så kommer de alltid att vara mina barn. Och nu planerar vi tillsammans för nya traditioner och ett förslag som vi ska inviga på söndag är att äta söndagsmiddag tillsammans i den mån det är möjligt med tanke på allas almanackor.och med tanke på att sonen kommer hem från schackturnén på lördagkväll så passar det perfekt. Och det ska bli himla trevligt, tycker jag…jag ska bjuda på så god mat att de frestas att planera in den där söndagsmiddagen varje vecka 🙂

2 svar på ”första fikan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *