ingen vanlig vecka..

Måndagmorgon och fjärilarna fladdrar i maggropen…idag ska jag genomföra en presentation – om mig själv av alla personer – dock i ett speciellt syfte. Imorgon grupparbetspresentation, deadline för en skriven text, onsdag – deadline för ytterligare en skriven text och på torsdag är det avslutningshögtid! Trots  att min utbildning fortsätter ytterligare en termin, pga min ämneskombination – så är själva ”grundutbildningen” klar. Examensarbetet är klart, betygsatt och snart sökbart på nätet.

– Kanske är avslutningshögtiden rätt tillfälle för en rosettfrisyr, det tål att funderas på…

Ojojoj, tänk vad mycket jag gått igenom. Men som sagt jag har en termins studier kvar så ännu ropas det varken hej eller firas ordentligt… Nästa vecka är det ett annat universitet som gäller med andra traditioner –  hu vale, vad spännande…och otroligt. Om det är något jag lärt mig i livet så är det att mirakel finns överallt, i vardagen. Men, dem är ofta små, så det gäller att se upp noggrannt och studera detaljerna annars är det stor risk att man missar dem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *