tunga väskor skapar stilleben

 

130130

– Nu har vi en halvtimme kvar, men bli inte stressade jag ska bara gå igenom 6000 års språkförändringar, sa vår föreläsare i samma stund som min akilleshäl började värka något enormt. Nog om den saken, kan bara bekräfta att de närmste 5 veckorna kommer att vara intensiva. Idag, heldag i Lund med studier. Sen har jag gått rundor på stan för att invänta min käraste son, olämpligt nog bar jag på en skolväska med mastodonttunga böcker i. Ajajaj…. Men nu har min käraste son äntligen gardiner i sin lägenhet och det blev så himla fint!

Jag är ganska stökig av mig när jag är trött, kommer hem och lägger ifrån mig grejer lite här och var. Ibland blir det ganska trevliga slumpartade stilleben som på bilderna. Träfaten är målade av mig och på det ena brukar jag förvara vackra stenar men som ni ser har där hamnat hårdekorationer, tvål och andra småting… och på det andra fatet ligger smycken och stenar från speciella platser. När jag är på en ny plats och strövar runt brukar jag leta efter en sten som har formen av ett hjärta och sen släpar jag den med mig hem som minne…

130130_1

Ett svar på ”tunga väskor skapar stilleben

  1. Hej Christina!

    Tack för din fina kommentar hos mig. Vad glad jag blev över att du tog dig tid att lämna några rader hos mig. Dessutom hittade jag hit till dig tack vare dina rader. 🙂

    Jag kan känna igen mig i det där med att jag också strör saker omkring mig då jag kommer hem och är trött. Tänk vad djupt det sitter i en. Å andra sidan är det jag själv som får gå och plocka sedan så kanske vore det bättre om jag lärde mig att lägga saker och ting på plats direkt. Men då skulle jag gå miste om vackra kollage som dina ovan. 🙂

    Sköt om dig!

    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *