marimekko skålar

130212 130212_1

Sannerligen att det är något visst med Marimekko skålar. Denna gröna skönhet levererades idag, ni vet en sådan där premie man får när man tackar Ja, till att prenumera på 3 nummer av en inredningstidning. Och jag kan ju liksom inte låta bli att skicka in de där talongerna eftersom jag är särskilt förtjust i Marimekkoskålar och tänker att sådana kan man inte få för många av. Funderar på att skaffa flera och ställa iordning ett litet vackert stilleben av mina Marimekkos 🙂

5 svar på ”marimekko skålar

  • JA, Jag minns att jag blev alldeles lyrisk när vi fann en Marimekkobutik med massor av skålar, blommiga textiler och sådant som Ittala och Marimekko till….
   Och jisses vad fint det var i Finland 🙂
   Kramar!

 1. Hej!
  Hamnade här när jag googlade på Marimekkoskålar. Och jag kan bara säga att det där beroendet som de framkallar är livsfarligt men underbart, min samling är nästintill too much, ialf om du frågar min man, men jag blir så glad åt alla fina färger och ja, jag använder dem lite titt som tätt även om de mest bara står i hyllan och är snygga. Så för att ge dig lite mer habegär är du välkommen att titta till min samling 🙂
  Ha en fin helg!
  Bästa hälsningar Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *