med god engelsk choklad

130202_5

 

I Cambridge finns en helt ljuvlig liten te, kaffe och choklad butik som säljer det engelska märket Whittard vars choklad är så delikat och underbar i smaken. Igårkväll kom maken hem och med sig hade han köpt brylé white chocolat, på min begäran. Två burkar ska väl räcka ett tag…och en fin Whittardkopp att dricka ur, sådant piggar upp när man ska hålla sig vaken och plugga till sena kvällen.  Till sonen som är en riktig kaffoman blev det ett kaffekit och dottern som föredrar te fick ett tekit…

130202_3

 

Och för att fira hemkomsten korkade jag upp en flaska mousserat  och dukade fram en liten smaklig buffé med smått och gott. Tände levande ljus och dukade fint i köket, sen satt vi uppkurade i den mysiga kökssoffan och pratade om veckan som gått, fnissade åt tokigheter och förfasades över dråpligheter. Och hade det allmänt mysigt, så mysigt att jag helt glömde bort att fotografera 🙂

130202_4

8 svar på ”med god engelsk choklad

  1. Men nu glömde jag ju att svara igen…Gurkmeja går bra som den helt vanliga kryddan du köper i affären. Ca 1tsk 2 – 3 om dagen eller 1 msk 1 gång om dagen, blanda i ett glas vatten eller t ex i filen.
    Kram!

    • Tack så jättemycket för tipset! Ska pröva att använda gurkmeja oftare och dessutom tipsa E om det eftersom det främst var henne jag tänkte på. Kanske fler jag känner som kan ha nytta av det, om det är bra mot inflamation borde det väl hjälpa även mot fibromyalgi och reumatism? Kan ju vara värt ett försök för de drabbade. Varma kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *