så roligt att sy…

130201 130202 130202_1

Att dricka kaffe ur en tekopp går alldeles utmärkt och passar perfekt då man vill ladda uppmed extra mycket kaffe. Igår tog jag helt enkelt symaskinen med mig hem till min son för att lägga upp och fixa till gardiner. Både han och jag blev riktigt nöjda med resultatet. Jag tyckte att det var på tiden att han fick upp gardiner i sin våning…. Jag har ju inte velat tjata alltförmycket om det här med gardiner, utan har låtit det ta sin lilla tid. Hursomhelst blev jag väldigt förtjust i det gardintyg som valdes. Vita med en magnolialiknande blomsterkvist i svart och grått som slingrar sig genom tyget. Och det var så roligt att sy! Känns som om det var en evighet sedan jag sydde men det ska det bli ändring på nu när jag faktiskt har plats och utrymme!

 

 

2 svar på ”så roligt att sy…

 1. Tack för kommentarer och peppning, vännen 🙂
  Riktigt fint tyg 🙂 Vad blev det hos dottern? Helt vita, eller?
  Ha en skön helg. Vi hörs och syns.
  Kram!

  • Skön helg önskas dig också vännen min 🙂
   Emelie och jag hittade inget som passade, i köket har hon fina färgglada blommiga gardiner med fåglar på men till vardagsrummet är det klurigare. Vi får ge oss ut på gardinjakt snart igen alltså.
   och Tack för kommentarer, det är så mysigt att upptäcka att det finns en kommentar att godkänna 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *