te och maränger

130227

Var inne i city med min dotter, vi kollade runt lite på vårmodet och dottern min köpte plommonlila gardiner till sitt vardagsrum, sånna där tunna genomskinliga som släpper in massor av lila ljus. Åh, vad det blev fint!  Sen hängde jag upp gardinerna medans hon fixade fika, Te och maränger. Min dotter är en mästare på att baka maränger…

Sen kom vi på att vi var hungriga och då lagade hon till en jättegod korvstroganof med ris. Kändes så fint och lyxigt att bli bjuden på lunch och maränger, sådär spontant. Och sen visade hon upp sin tröja som hon har när hon går på hockeymatch och hejar på Sverige. Och den var så himla gul och blå och fin!

Och sen var vi båda helt utmattade eftersom det tar lite tid att återhämta sig efter en veckas ”sjukstuga”… så nu ska jag vila mig på soffan och sen får vi se om det blir något städat eller om jag hoppar över städningen idag också…

130227_1

2 svar på ”te och maränger

    • Jag tycker att bilden blev fin, du är ju hur söt som helst 🙂
      och Tack än en gång, för god mat och fika!
      Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *