inför Vernissagen fotografering

130227_4

Ikväll for jag iväg till galleriet för att fota Bernt Franckie Grunewald och några av hans konstverk. På lördag är det vernissage på Galleri KVIS mellan 11-15 och den här utställningen blir något alldeles extra. Bernt Franckie G har arbetat inom SVT och vid teatern i Stockholm i ca 30 år med scenografi och kostym och nu ställer han ut på vårt galleri i Svedala. Helt otroligt spännande!

Typiskt bara att mina stämband inte är vad de borde, jag är hes i halsen som en kraxande kråka och det var så mycket jag ville säga och fråga om kring konstverken nu när jag hade tillfälle – men inte fick fram på grund av att jag knappt kan prata. Typiskt…som det kan bli. Men rösten ska väl bli bättre tills på lördag…så då får jag ta igen pratandet.

Berörd blev jag iaf av konstverken, kostymskisserna från Moulieres Tartyffe och modellen av Döda mästares sällskap… fashinerad av kostymskisserna som är så välgjorda, stora och vackert inramade. Oh, vad spännande det ska bli på lördag!

 

4 svar på ”inför Vernissagen fotografering

    • Jag vet att hans fru är ansvarig för Statarmuseet Ja 🙂 himla trevligt med engagerade kulturmänniskor 🙂
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *