att vara KVIS fotograf

130227_BFGrunewald

Inblick heter detta fascinerande konstverk av Bernt Franckie Grunewald som ställer ut på Galleri KVIS just nu. Varje gång jag tittar på målningen finner jag nya detaljer och figurer som tornar upp sig i bakgrunden. Den ger känslan av att innefatta ett spännande skådespel och man blir så nyfiken på vilka berättelser som döljer sig bakom skuggorna. Tänk att ha en sådan målning i vardagsrummet – då skulle man kunna slänga ut tv och betrakta konstverket istället.

Det är så roligt att vara engagerad i galleriet, att ta sin kamera med sig ner och mingla runt och prata med besökare och sedan bege sig hem och uppdatera galleriets hemsida. Besöket rymde ett kärt återseende av dockan Hungran från Beppes godnattstund, ett barnprogram som vi som växte upp på 70-talet tittade på som små. Och att se Hungran på riktigt var väldigt roligt, den lilla dockan ser verkligen levande ut.

130302_3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *