att känna sig ompysslad av Malins hudvård

130301_3

Känner mig så avslappnad och uppfriskad, har just varit på ansiktsbehandling – något jag inte unnat mig på hela min studietid 4,5 år – så det var välbehövligt. Och jag blev mer än väl ompysslad, fick ansikts- och decoltagemassage som var helt ljuvlig… att inte sova ordentligt sätter ju sina spår och får orken att tryta men nu känner jag mig piggare och huden i ansiktet är sådär ren, len och fin som den blir av en professionell ansiktsbehandling. Hoppas nu bara att det inte dröjer lika länge innan nästa tillfälle, med mig hem köpte jag ett prova på paket med produkter som använts under behandlingen som kändes så välgörande. Ska bli spännande att utvärdera dem och jämföra med de produkter jag brukar använda.

130301_2

2 svar på ”att känna sig ompysslad av Malins hudvård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *