fredagsfika med taxen Mimmi

130322

Skrev först ett långt inlägg om min frustration över sådant som inte fungerar som det borde inom sjukvården. Sen började jag fundera kring att fredagkväll inte är rätt tillfällle för en sådan allvarlig diskussion… och idag har vi ju faktiskt haft en bra dag, med lite medikamenter och inga sjukresor alls och det känns så fint.

Därför blir det en bild av dagens fika med taxen Mimmi och några till… Vi blev bjudna på jättegoda kanelbullar med fikonmarmelad i som mamma hade bakat.

 

 

3 svar på ”fredagsfika med taxen Mimmi

 1. Skönt att ni haft en lugn dag för en gångs skull 🙂
  Vad gäller ditt frustrerade inlägg så tycker jag du ska få ur dig det du bär på och strunta i att ta hänsyn till huruvida det är helg eller inte. Om folk bara vill ha mysläsning till sitt fredagsmys då får de ju låta bli att läsa. Och livet tar ju inte hänsyn till vilka dagar det är när det delar ut sina magsparkar. Så skriv du på , vännen och lätta ditt hjärta.
  Hoppas ni får en fortsatt lugn kväll.
  Kramar!

  • Tack vännen.
   Känner mig väldigt splittrad över hur mycket man ska lämna ut i sin blogg. Men pratar gärna med dig på tu man hand om du har tid och ork att lyssna någon dag.
   Kram

 2. Absolut, vännen…Jag har sagt det innan och säger det igen, du vet var jag finns om du vill prata och jag kör gärna inom efter jobb nån dag. Hojta du till när du känner att orken finns att prata.
  Massor av kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *